Maaike

Wesseling


Toon alleen E-coaches

Maaike Wesseling – Specialist outplacement, re-integratie spoor 2

Wat kun je van mij verwachten?

Ik ben een ervaren en professionele loopbaancoach. Al meer dan 10 jaar help ik hoogopgeleide professionals, leidinggevenden en ondernemers bij het realiseren van hun grootste dromen. Mijn coaching daagt je uit om uit je comfortzone te gaan en om grote stappen te gaan zetten. Ik help je om je wensen scherp te krijgen en hoe je met minder buffelen meer gedaan krijgt. Mijn kracht is om mensen te helpen transformeren naar een krachtiger en zelfverzekerder versie van zichzelf. Er zijn al genoeg anderen. Ik houd van dromen, maar nog meer van resultaten. Ik geloof in experimenteren en in gewoon doen: samen schrijven wij een nieuw cv en een sterke brief en samen oefenen we je elevatorpitch. Meer dan de helft van mijn kandidaten maakt een carrièreswitch en vindt tijdens het traject een nieuwe baan. Coachees geven aan dat ze zich na een traject zelfverzekerder, positiever en minder gestrest voelen en dat ze een blijvende verandering ervaren in hun mindset. Aangesloten bij NOLOC. Naast mijn EQA/NOBCO gecertificeerde coachopleiding en NOBTRA gecertificeerde trainersopleiding blijf ik mij jaarlijks verder scholen en ontwikkelen. Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van burnout- en stresspreventie, hooggevoeligheid (HSP/HSS), meditatie, motiverende gespreksvoering, oplossingsgericht werken en transformationeel coachen.

Specialisatie

Ik heb een grondige kennis van de arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden, zowel op het gebied van non-profit, wetenschap als grote corporates. Mijn arbeidsmarkt specialisatie is finance en bankwezen, data, techniek, IT, business en marketing/communicatie. Dankzij mijn bèta achtergrond vind ik makkelijk aansluiting bij mensen uit technische, wetenschappelijke en kwantitatieve hoek. Ik coach en train zowel in het Nederlands als in het Engels. 

Specialisatie als coach: 

* stress- en burn-outbegeleiding 

* depressie en psychische klachten 

* hoogbegaafdheid 

* hooggevoeligheid (hsp, hss)

 * re-integratie na burn-out en (chronische) ziekte 

* faalangst en imposter syndrome

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Amsterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.