Marion

van der

Giessen


Toon alleen E-coaches

Marion van der Giessen – Specialist re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk). Specialist ondernemerscoaching

Wat kun je van mij verwachten?

In mijn werk als loopbaancoach ligt mijn focus vooral op hoe ik anderen zo goed mogelijk en effectief kan helpen. Ik bied ondersteuning, faciliteer, breng mijn kennis, vaardigheden en netwerk in. Met mijn geduld en toewijding, relativeringsvermogen en positiviteit kunnen we veel bereiken. Ik bied een aandachtig en luisterend oor, kijk naar wie je bent. Het spreekt voor zich dat je je veilig en vertrouwd voelt tijdens jouw traject. 

Met mijn coaching help ik je om meer of andere waardevolle mogelijkheden te ontdekken, je te motiveren en aan te moedigen om krachtige keuzes te maken en ook om daarin je grenzen te stellen.

Door de dingen vanuit een andere invalshoek te bekijken kun je vaak al de juiste keuzes maken, weet je wat je kunt, wat je talent is, kom je in beweging en ga je stappen zetten zodat je verder kunt. Alles begint met een eerste stap, ik begeleid jou daarbij, stap voor stap op weg naar nieuw perspectief. Zodat je weer deel kunt gaan uitmaken van de arbeidsmarkt op de manier die past bij wie jij bent, waar je vandaan komt, wat je (aan)kunt en waar je blij van wordt en zet jij jouw talent in waar die het beste tot zijn recht komt en ook wordt gewaardeerd, win-win. 

Met 40 jaar ervaring, in managementfuncties en als ondernemer, en gewerkt te hebben in uiteenlopende branches in het bedrijfsleven, beschik ik over goede arbeidsmarktkennis en een groot netwerk.

 

Specialisatie

Specialismes:

  • Burn-out & stress
  • Ondernemerscoaching
  • Re-integratie na kanker

 

Voor UWV voer ik re-integratietrajecten, Modulaire Re-integratiediensten, Werk Fit, Naar werk uit (Jobcoaching en Spoor 2 vanaf 2024).

Mijn ervaring reikt van begeleiding na verzuim, aan de slag gaan na burn-out, stress gerelateerde klachten, pestgedrag op je werk, rouw & verlies, re-integratie na kanker, leiderschap, assertiviteit, persoonlijke effectiviteit, structuur & overzicht.

Daarnaast begeleid ik kandidaten naar het zelfstandig ondernemerschap als die wens en motivatie er is. 

Dat doe ik vanuit: Den Haag, Delft, het Westland, Leiden, Rijswijk en Rotterdam en indien gewenst op speciaal verzoek ook het Groene Hart. E-coaching behoort ook tot de mogelijkheden, maar alleen afgewisseld met coaching op locatie. 

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Den Haag en Leiden. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.