Nelleke

van

Heeswijk


Toon alleen E-coaches

Nelleke van Heeswijk – Arbeidsdeskundige

Wat kun je van mij verwachten?

Als registerarbeidsdeskundige weeg ik de belasting van de medewerker/betrokkene versus de vastgestelde belastbaarheid door de bedrijfsarts/verzekeringsarts. Voor medewerker en soms ook voor de werkgever is het vaak de eerste en enige keer dat zij met langdurig verzuim en de Wet verbetering poortwachter te maken krijgen. 

Ik vind het belangrijk om werkgever en medewerker ruim en volledig te informeren over het proces, de stappen en de mogelijkheden. Hierbij kijkend naar de relatie tussen werkgever en medewerker.
Met het onderzoek en de opgestelde rapportage wordt een volgende stap gezet in het re-integratieproces en wordt voldaan aan de onderzoekplicht van werkgever alsmede de re-
integratieplicht van de medewerker.

Specialisatie

Ik heb ruime ervaring in de arbeidsdeskundige begeleiding van slachtoffers van letselschade
en zelfstandig ondernemers. Ik heb in deze rol regelmatig overleg met werkgevers van grote
organisaties, zowel non profit als profit.

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Utrecht. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.