Rachida

Bouhannouch


Toon alleen E-coaches

Rachida Bouhannouch – Specialist Re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk)

Wat kun je van mij verwachten?

Betrokken en betrouwbaar. Dit zijn mijn basisprincipes om jou verder te leren kennen. Als loopbaancoach ga ik samen met jou op zoek naar mogelijkheden op te kunnen participeren ongeacht jouw achtergrond of eventuele beperking(en). Ik help jou graag te participeren in een veilige omgeving die aansluit bij datgene wat jij het beste kan en luister naar jouw verhaal om jouw talenten verder te kunnen ontplooien. Ik ben werkzaam in Rotterdam en omgeving.

Specialisatie

Ik heb een HRM achtergrond en zie medewerkers als de belangrijkste kapitalen in de organisatie. Ik help jou om te kunnen participeren bij een organisatie die bij jou past. Naast mijn aandacht voor jouw verhaal en jouw kwaliteiten help ik je bij het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, competenties, sollicitatievaardigheden, sociale en communicatieve vaardigheden. 
Met mijn Marokkaanse afkomst ken ik de kracht van diversiteit op de werkvloer, heb ik oog voor de behoeften van anderstaligen en spreek ik de Marokkaans/Berberse taal. 
Re-integratie, werkfit, Naar Werk, Jobcoach.

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Rotterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.