Visie op re-integratie, outplacement, spoor 2 en loopbaanontwikkeling

Bij id Plein willen we bijdragen aan een wereld waarin ieder individu de vrijheid en de middelen heeft om zijn eigen pad in zowel werk als privéleven te creëren en te bewandelen. Onze visie is een samenleving waarin de balans tussen professionele ambities en persoonlijke verlangens niet alleen mogelijk is, maar ook wordt gevierd. We zien een toekomst waarin elke persoon, ongeacht zijn uitgangspunt, empowered wordt om keuzes te maken die resoneren met hun unieke identiteit, vaardigheden en ambities.

Wij geloven in de kracht van evidence-based praktijken om deze visie te realiseren. Door de beste beschikbare wetenschappelijke inzichten te combineren met onze praktische ervaring, streven we ernaar om elk individu te begeleiden naar het vinden van hun optimale plek in de werkwereld en daarbuiten. Onze benadering erkent de complexiteit van het menselijk bestaan — beïnvloed door een verleden, psychologische en biologische factoren — en biedt maatwerkoplossingen die echte verandering en groei mogelijk maken.

Onze visie omvat een brede range aan diensten, van re-integratie en Spoor 2-trajecten tot jobcoaching en outplacement, waarbij we erkennen dat elke reis uniek is. We staan open voor samenwerking en zoeken partnerschappen om onze expertise te verbreden en zo iedereen te ondersteunen in hun streven naar een vervullend leven.

De naam id Plein weerspiegelt centraal in onze visie; het symboliseert een ruimte waar de identiteit van het individu centraal staat, ondersteund door creativiteit en maatwerk (‘idee’) en een gemeenschap (‘Plein’) die samenwerkt om tot goede maatwerk oplossingen te komen.