Re-integratie spoor 2 Eindhoven: tevredenheid bij alle partijen

0
Locaties
0
Tevreden klanten sinds 2000
0
Netwerk van werkgevers
0
Baan gevonden

Effectieve begeleiding naar de volgende stap

Re-integratie spoor twee geeft werknemers de mogelijkheid om een ​​re-integratietraject te starten na een langdurige periode van arbeidsongeschiktheid. Met de professionele adviezen van re-integratiebureau spoor 2 Eindhoven komen zowel werknemer als bedrijf tot een bevredigend resultaat.

Outplacement

Outplacement uit handen geven? Vaak is het maar afwachten wat het resultaat is. Met onze intensieve, dynamische en innovatieve…

Re-integratie 2e spoor

Spoor 2 biedt geen ruimte voor amateurisme! Re-integratie spoor 2 is een specialisme. Een traject dient nauwgezet aan alle..

Re-integratie 3e spoor

Investeer in het verhogen van de belastbaarheid van ex-werknemers in de WGA! id Plein biedt ex-werknemers met benutbare…

Arbeidsdeskundig onderzoek

Snelle en deskundige afhandeling! Niet alleen voor de gezondheid van uw werknemer, maar vooral ook om de voortgang van de…

Duurzame inzetbaarheid - Loopbaan APK

Onderdeel van een efficiënt duurzaam inzetbaarheidsbeleid is de Loopbaan APK. Een periodiek moment om de ontwikkeling en…

Loopbaan coaching

Zit je carrière op slot en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Het is heel goed mogelijk dat je jezelf na…

Modulaire re-integratiediensten

Door je ziekte of beperking zie je nog niet hoe je ooit weer aan het werk zou kunnen. Je vraagt je af of er nog werkgevers op…

Werkfit

Je bent een tijd(je) uitgevallen en wilt graag weer aan het werk. Maar je kunt niet meer wat je voorheen kon. Je weet…

Naar werk

Je bent aangemeld door het UWV voor een Naar werk traject. Je wilt graag aan de slag bij een nieuwe werkgever maar hebt hulp…

Onze gespecialiseerde coaches

Door het hele land staan onze loopbaan- en re-integratieprofessionals voor je klaar. Of je nu een outplacementtraject zoekt, of in een poortwachtertraject spoor 2 zit. Of je een aantal loopbaangesprekken wenst, of een werkfit traject via het UWV. Onderstaande coaches zijn gespecialiseerd. Klik op hun profiel voor meer informatie.

Ik ben een enthousiaste re-integratiecoach die samen met jou gaat zoeken naar de best volgende stap. Gedurende het traject ervaar je aandacht voor wie jij bent, maken we stappen voorwaarts en kijken we naar wat mogelijk is. Tijdens onze gesprekken stimuleer ik jou op inspirerende en doelgerichte wijze om het beste uit jezelf te halen. Dit doe ik door samen je vaardigheden, kwaliteiten en drijfveren te onderzoeken en die inzichten om te zetten naar kansen in een baan die bij jou past. Werkend vanuit verbinding moedig ik je aan om naar jezelf te luisteren en krachtige beslissingen te nemen. 

Mijn coachingsstijl is energiek, duidelijk in woord en daad, resultaatgericht en ondernemend. Zo ondersteun ik je bij het maken van een realistisch zoekprofiel en bij het sollicitatieproces: hoe maak je een goed cv, hoe presenteer jij jezelf en welke ingangen heb jij nodig om een nieuwe baan te vinden. Daarbij spreekt het voor zich dat ik ook mijn eigen netwerk inzet, om ervoor te zorgen dat jij de baan krijgt die bij je past. 

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat je werk aansluit bij je kwaliteiten, vaardigheden, interesses en drijfveren. Na jarenlang als mensgerichte en coachende manager te hebben gewerkt, heb ik besloten om verder te gaan als re-integratiecoach. In projecten heb ik medewerkers en mentoren gecoacht in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik ervaring met loopbaanbegeleiding en outplacement. 

Mijn gevarieerde werkervaring als re-integratiecoach en manager en mijn opleiding tot hbo Loopbaancoach, jobcoach en diverse trainingen zorgen ervoor dat ik situaties van verschillende kanten kan benaderen.

Het in verbinding staan met een ander staat centraal in al mijn contacten met kandidaten, coaches, opdrachtgevers en mijn netwerk. 

Lees meer

Ik ben een praktisch ingestelde loopbaancoach. Ik heb er plezier in om het beste in mensen naar boven te halen. Samen gaan we aan de slag jouw talenten, sterke punten en mogelijkheden naar boven te halen. Ik ben zelf een paar jaar uitgevallen, daardoor weet ik hoe het is om de weg terug te vinden. Ik heb ervaren hoe prettig het is om weer aan de slag te gaan.

Na mijn studie Nederlands ben ik gaan werken bij Het Werkteater. Daar maakten we voorstellingen voor bedrijven en instellingen over wat er speelde: fusies, reorganisaties, dilemma's en conflicterende belangen. Ik heb veel organisaties van binnen gezien. In 2005 volgde ik een coachopleiding bij het PMA institute in de VS. Nu begeleid ik mensen die vastlopen in werk of die (ander) werk zoeken.

Lees meer

Ik ben een echt mensen-mens en sta heel graag in contact met anderen. Woorden die mij typeren zijn: positief, motiverend en oplossingsgericht. Mijn coaching stijl is direct, energiek, betrokken en resultaatgericht, maar ook confronterend waar nodig.
Met overtuiging en enthousiasme zet ik mij in om het beste uit mensen te halen. Ben je op zoek naar ondersteuning en begeleiding in je loopbaan? Ik help je bij maken van een realistisch zoekprofiel en begeleid jou in jouw zoektocht naar een passende functie. Ik ondersteun je bij het vergroten van je persoonlijke effectiviteit, netwerken en solliciteren.


Het grootste deel van mijn loopbaan ben ik actief op het gebied van HR met het aandachtsgebied
Mobiliteit. Ik heb ruime ervaring op het gebied van HR-advies, recruitment, arbeidsbemiddeling, re-
integratie en mobiliteit bij diverse bedrijven, zowel profit als non-profit organisaties. Door mijn ruime
ervaring in de Werving en Selectie en Arbeidsbemiddeling weet ik als geen ander wat ervoor nodig is
om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.


Naast een hbo HR-opleiding ben ik in het bezit van een hbo Coach diploma en ben ik Register
Loopbaancoach (NOLOC gecertificeerd). Ik beschik over een breed scala aan coachtechnieken
en -instrumenten. Verder heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van job marketing,
arbeidsmarktbenadering, en social media. Regelmatig volg ik cursussen en trainingen op mijn
vakgebied en volg de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt op de voet.

Lees meer

Met een juridisch en tegelijk menselijke blik adviseer, coach en beoordeel ik verzuim- en arbeidsrechtelijke vraagstukken. Ik vind het belangrijk dat partijen begrijpen wat er speelt en tegelijk wat consequenties zijn van keuzes die ze maken. In alle rust leg ik graag de verzuimaspecten uit. En met een objectieve en tegelijk menselijke blik kijk ik graag mee naar mogelijkheden, ook als deze soms niet direct voor de hand liggen.

Lees meer

Actoren bij re-integratie spoor 2 Eindhoven

Tweede spoor re-integratie is van toepassing op een werknemer terugkeert naar het werk, nadat hij tijdelijk zijn overeengekomen arbeid niet meer heeft kunnen uitvoeren als gevolg van een arbeidsongeval of een beroepsziekte. Deze arbeidskracht heeft daarom passend (ander) werk nodig. Het opstellen van een re-integratieplan is een eerste stap. Als werkgever kunt u vaststellen in overleg met:

  • de medewerker;
  • de bedrijfsarts;
  • andere teamleden die kunnen bijdragen aan een succesvolle re-integratie;
  • een re-integratiebedrijf spoor 2 Eindhoven.

Plan voor re-integratie spoor 2 Eindhoven

Een deskundig re-integratiebureau spoor 2 Eindhoven zoals idplein zorgt ervoor dat een goed re-integratieplan voorzien is van een of meer van de volgende maatregelen, zo concreet en gedetailleerd mogelijk:

  • een beschrijving van redelijke aanpassingen op de werkplek;
  • een beschrijving van het aangepaste werk, in het bijzonder het werkvolume en het uurrooster waaraan de werknemer kan worden onderworpen, en eventueel de progressiviteit van de maatregelen;
  • een omschrijving van de overige werkzaamheden, met inbegrip van de inhoud van de werkzaamheden die de werknemer mag verrichten, alsook de omvang van de werkzaamheden en het rooster waaraan de werknemer kan worden onderworpen;
  • de aard van de aangeboden opleiding om de vaardigheden te verwerven die de werknemer in staat moeten stellen aangepast werk of ander werk te verrichten;
  • de geldigheidsduur van het re-integratieplan. Zolang het re-integratieplan geldig blijft, moet de uitvoering ervan worden gecontroleerd door de bedrijfsarts.